Zakelijk

Glazenwasserij Verpoorten

Het schoon en helder houden van de ramen van uw pand helpt uw bedrijf om een frisse en heldere uitstraling te houden. Glazenwasserij Verpoorten verzorgd al 30 jaar de glasbewassing voor onze zakelijke klanten. Wij zemen de ramen zowel aan de binnen en buitenzijde van o.a. autoshowrooms, winkels, villa’s en bedrijfspanden. In het bijzonder zijn wij trots op het vertrouwen in ons bedrijf om de glasbewassing te mogen verzorgen van enkele musea gevestigd in monumentale panden en een kasteeltje.

Ons werkgebied is voor het merendeel in Amsterdam maar wij komen ook in Utrecht, Hoofddorp, Zeist, Vinkenveen, Mijdrecht en Aalsmeer.

Wij begrijpen als geen ander hoe de uitstraling van uw bedrijfspand belangrijk is voor uw business. Onze glazenwassers zijn dan ook efficiƫnt zonder kwaliteit en zorgvuldigheid uit het oog te verliezen. Uitstekende service staat hoog in het vaandel. Daarom kunnen wij u zonder meer het volgende garanderen:

  • Schone ramen
  • Duidelijke communicatie
  • Kwaliteit en zorgvuldigheid
  • Betrouwbaarheid
  • Uitstekende en vriendelijke service
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding

Om deze redenen hebben wij een vast klantenbestand waar wij al jaren lang de glasbewassing voor mogen verzorgen. Daarover kunt u hier meer lezen.

Werkwijze

Glazenwasserij Verpoorten wast de ramen op traditionele wijze. In principe doen wij niet aan telebewassing tenzij het niet anders kan. Wij werken doorgaans met hoogwerkers die tot 13 meter gaan. Door de hoogwerkers kunnen wij makkelijk over auto’s of andere obstakels bewegen en kunnen we bijna overal bij. Omdat wij de ramen met de hand schoonmaken kunnen wij garanderen dat de ramen streeploos en mooi schoon zijn, ook in de hoekjes. Het resultaat is altijd stralend en streeploos, voor zowel de ramen als de kozijnen. Een geregelde glasbewassing zorgt niet alleen voor een helder zicht maar ook voor het behoud van het pand. Door regelmatige reiniging van uw vensterbanken zijn onderhoudsbeurten minder vaak nodig.

zakelijk

Kosten

Zakelijke klanten kunnen bellen voor een vrijblijvende offerte met 06-54 927 928 of contact opnemen via het contactformulier.  Binnen 24 uur nemen wij contact met u op.